Ervaar Cardo in Veldhoven en Waalre nu met de 7 Day Try Out

Sportschool Cardo in Veldhoven en Waalre helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een 7 Day Try Out. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Cardo bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Cardo ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Maaike (35 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Cardo voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Cardo."

Stel niet uit, start met de 7 Day Try Out

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Cardo in Veldhoven en Waalreis dé plek voor persoonlijke begeleiding, groepslessen en sporten met eGym. Bij Cardo ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 Day Try Out.

 

 • Novemberdeal bij Cardo Waalre

  Novemberdeal bij Cardo Waalre

  De Novemberdeal staat op je te wachten in Waalre! Wacht niet langer en claim snel nog een van de Novemberdeals voor dat het te laat is! ...

  Lees meer
 • De Openingsdeal in Waalre - opening op 21 oktober!

  De Openingsdeal in Waalre - opening op 21 oktober!

  De Openingsdeal staat op je te wachten in Waalre! Wacht niet langer en claim snel nog een van de Openingsdeals voor dat het te laat is! ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.