Cardo eGym

My video

eGym

Fit en vitaal in 2x 30 minuten

U traint op de nieuwste high tech apparaten van eGYM op een manier zoals u nog nooit heeft ervaren. De resultaten die we hebben geboekt zijn verbluffend:

Erik Nagelkerke traint al jaren aangepast, omdat hij rekening moet houden met zijn rugklachten. In twee maanden tijd werd hij gemiddeld 15% sterker, iets wat hem jaren niet gelukt is met al zijn andere trainingen. En dat met maar 2 maal 30 minuten trainen per week. Daardoor is zijn lichaam sterker geworden en heeft hij minder last van zijn rugklachten.

Disclaimer: de resultaten van het rugprogramma kunnen per persoon verschillen.

 

HOE WERKT HET

  • De apparatuur wordt eenmalig ingesteld aan uw lichaamsmaten, door onze instructeurs en daarna hoeft u nooit meer iets aan te passen: een chip die u aan de pols draagt stelt de volgende keer automatisch uw toestel juist in.
  • Vervolgens voert de instructeur met u een krachtmeting uit, zodat u exact met het juiste gewicht traint dat bij u hoort.
  • Of u nu getraind of ongetraind bent, 16 jaar of 93 jaar, volkomen gezond of een blessure heeft, uw weerstand wordt exact op de juiste zwaarte ingesteld.
  • De uitvoering van uw oefening wordt ondersteund door een cursor op uw beeldscherm, waardoor u precies met de juiste snelheid en de juiste trainingsuitslag traint.
  • De eGYM training is efficient en duurt maar 30 minuten, omdat u door de apparatuur door de training wordt geleid en u daardoor continu kunt doortrainen.

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

eGYM training is dus efficient, uitdagend, voor alle leeftijden en trainingsniveau's.

eGym

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie of wilt u inschrijven voor een introductie, vul dan hieronder uw gegevens in:

 
Video van de eGYM cirkel


Contactgegevens

Cardo Sportcentrum
Rapportstraat 10 a
5504 BP  Veldhoven

Telefoon:
040 - 253 80 40

E-mail:
info@cardo.nl

Openingstijden

Maandag 07:30  - 22:30 uur
Dinsdag 07:30  - 22:30 uur
Woensdag 07:30  - 22:30 uur
Donderdag 07:30  - 22:30 uur
Vrijdag 07:30  - 22:30 uur
Zaterdag 08:30  - 16:00 uur
Zondag 09:00  - 14:00 uur
Webdesign & development © 2016-2018 MonTay Media. All rights reserved.