eGym – Makkelijk, snel en effectief afvallen​

.

Een full body workout in slechts 30 minuten met de eGym cirkel!

Wil jij strakker, gespierder en fitter worden, maar heb je weinig tijd? Hou je simpelweg niet van sporten of wil je gewoon sneller resultaat zien? Dan is eGym iets voor jou! Met het innovatieve eGym concept hoef je slechts 2x in de week 30 minuten te trainen om fit en vitaal te zijn!

Hoe werkt eGym?

eGym is een slimme gecombineerde opstelling van 8 volledig geautomatiseerde fitnessapparaten. Elk apparaat legt de focus op een andere spiergroep, om zo je volledige lichaam te trainen.

Onze instructeur stelt de apparatuur éénmalig in op jouw lichaam. Persoonlijke gegevens, zoals leeftijd, lengte, gewicht, zitpositie en trainingsgewicht worden opgeslagen op een persoonlijke chip die je om je pols draagt.

Vervolgens wordt een krachtmeting uitgevoerd. De slimme apparatuur past zich bij de volgende training automatisch aan op jouw persoonlijke gegevens, waardoor handmatig verstellen overbodig wordt!

Efficiënt en effectief

Tijdens de training word je begeleid door een cursor, waardoor je altijd met de juiste snelheid traint. Doordat de training wordt geleid door de apparatuur, ben je altijd in 30 minuten klaar.

De high tech eGym apparatuur houdt de vooruitgang automatisch bij en past de weerstand daarop aan. Zo is de training altijd uitdagend en resultaatgericht!

eGym is geschikt voor de meest uiteenlopende doelen, van spieropbouw, atletiek en vetverbranding tot regeneratie en revalidatie.

Erik Nagelkerke moet al jaren rekening houden met zijn rugklachten tijdens het trainen. Door eGym werd hij in twee maanden tijd gemiddeld 15% sterker. Dat was hem nooit eerder gelukt met reguliere trainingen! Door 2x in de week 30 minuten te trainen met de eGym cirkel, is zijn volledige lichaam sterker geworden en zijn rugklachten zijn verminderd.

Vraag nu een gratis proefles aan!

~EGYM Veldhoven en Waalre 3

Meld je aan voor een gratis proefles bij Cardo in Veldhoven of Waalre

Wil je gebruik maken van de gratis proefles bij Cardo, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!