FAQ omtrent sluiting en betaling contributie

.

In een persconferentie op zondag 15 maart jl. heeft de overheid aangekondigd dat alle scholen, horeca en sportscholen dicht moeten om verdere verspreiding van het Coronavirus te bestrijden.

Vooralsnog geldt voor scholen, horeca en sportscholen dat zij dicht moeten blijven t/m maandag 28 april tot nadere berichtgeving vanuit de overheid.

Cardo volgt deze richtlijnen en zal ook pas andere maatregelen nemen wanneer deze bekend worden gemaakt door de overheid.  

Voor het wijzigingen van jouw abonnement gelden de reguliere afspraken; abonnementen kunnen gewijzigd worden nadat de eerste contractperiode voorbij is. De aanpassing gaat 1 maand na doorgeven van de wijziging in en een nieuwe contractperiode gaat van start.

Voor het opzeggen van jouw abonnement gelden de reguliere afspraken; abonnementen kunnen opgezegd worden nadat de eerste contractperiode eindigt of met 1 maand opzegtermijn wanneer jouw eerste contractperiode verstreken is.

We zijn als een speer aan de gang gegaan om ervoor te zorgen dat we fit en in contact blijven! Via onze Social Media kun je Live Classes volgen, er is een trainingsschema beschikbaar in jouw eGym app, je kunt workouts volgen via Fitsnack TV en Cardo heeft haar eigen YouTube Kanaal om alle live workouts nog eens over te doen!  

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op via administratie@cardo.nl.

Nogmaals bedankt voor alle fijne berichten die wij van jullie mogen ontvangen, het begrip en jullie flexibiliteit!

Wij wensen jullie alle gezondheid en hopelijk tot heel snel!

Het Cardo Team