Fysiotherapie in Veldhoven of Waalre bij Cardo​

.

Opzoek naar Fysiotherapie in Veldhoven of Waalre? Bij sportschool Cardo staan onze deskundige fysiotherapeuten voor je klaar!

Een actieve levensstijl gaat in veel gevallen gepaard met overbelasting en blessures. Bij de afdeling Cardo Healthcare maken wij gebruik van innovatieve apparatuur, waaronder echodiagnostiek, om een grondig en effectief behandelplan samen te stellen. Wij leggen de nadruk op kwaliteit. Dat betekent dat we gaan voor een lange termijn oplossing en het beste mogelijke resultaat. Met persoonlijke aandacht en jarenlange expertise doen onze therapeuten er alles aan om een lange termijn oplossing te bieden voor jouw blessure of aandoening. Jouw gezondheid is onze passie.

Naast Fysiotherapie in Veldhoven bieden we ook andere paramedische diensten, zoals Podotherapie, Cesartherapie en diëtiek. De combinatie van verschillende paramedische diensten onder één dak en de specialistische apparatuur die deze behandelingen ondersteunen maakt Cardo healthcare zo doeltreffend.

Wat de klacht ook is, onze expertise staat garant voor het optimale behandelingsplan!

Klik hier voor meer informatie over Cardo Healthcare

Meld je aan voor een gratis intake bij Cardo in Veldhoven of Waalre

Wil je gebruik maken van de gratis intake bij Cardo in Veldhoven of Waalre, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!