Groepslesrooster Waalre

.

#CARDOALERT
▶ Zomerrooster
Vanaf maandag 27 juli gaat ons zomerrooster van start! De small group trainingen in Waalre en de openingstijden van beide locaties blijven hetzelfde, alleen in Veldhoven hebben we een aangepast groepslesrooster. Wij wensen iedereen een fijne zomer toe! ☀️

𝑫𝒊𝒕 𝒓𝒐𝒐𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒈𝒆𝒍𝒅𝒕 𝒕/𝒎 𝟏𝟔 𝒂𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕𝒖𝒔

Zomerrooster Waalre:

WE MOGEN WEER!
FB foto

Ons Cardo team staat te trappelen om samen met jullie weer aan de slag te gaan. Wij willen niet dat jullie voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij alle regels en belangrijke informatie voor jullie op een rijtje gezet, zodat iedereen veilig en met een gerust hart kan gaan sporten.

Tot snel! 👊

FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie Veldhoven Cardo Healthcare 2

Met persoonlijke aandacht en jarenlange expertise doen onze fysiotherapeuten er alles aan om een lange termijn oplossing te bieden voor jouw blessure of aandoening. Jouw gezondheid is namelijk onze passie. Wat de klacht ook is, onze expertise staat garant voor het optimale behandelingsplan!

THE X WORKOUT
~HR_CardoX_Krispi-21

NIEUW bij Cardo: X The Workout!

The X Workout is een Workout als geen ander. The X Workout is een 45 minuten durende HIIT training in kleine groepjes van max. 8 personen onder begeleiding van onze personal trainers.

PAST CARDO VELDHOVEN OF WAALRE OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Cardo en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.