De leukste groeplessen in Veldhoven en Waalre!

.

Behaal jouw doelen door middel van onze uitdagende groepslessen en small group trainingen! Onze gyms bieden een breed scala aan groepslessen: van intensieve body pump- en kickfunlessen, tot pilates, yoga en zumba.

De groepslessen worden vol passie en energie gegeven door de Cardo instructeurs, die er alles aan doen om jou te motiveren. Groepsmotivatie en persoonlijke aandacht maken deze manier van trainen zo doeltreffend.

Waar wacht je nog op? Check hieronder ons lesaanbod.

Body Pump Veldhoven

Met behulp van gewichten train je alle grote spiergroepen tijdens Body Pump. Train jezelf strakker, sterker en fitter tijdens deze energieke work-out!

Kick Fun Veldhoven

Boksen in Veldhoven tijdens de Kick-fun! Deze speelse work-out is dé manier om je uithoudingsvermogen, kracht en conditie te verbeteren. Tijdens deze les leer je op het ritme van motiverende muziek verschillende boks- en traptechnieken. Onze enthousiaste Kick Fun instructeur zorgt ervoor dat je alles uit je training haalt!

Pilates Veldhoven

Tijdens de pilates werk je actief aan het opbouwen van spierkracht en flexibiliteit. Tijdens deze les focussen we op de ‘core’ ofwel de kern van je lichaam, terwijl we rekening houden met de ademhaling. Pilates is een effectieve work-out, die resulteert in meer balans en controle over je lichaam!

Spinning Veldhoven en Waalre

Tijdens de spinninglessen bouw je fietsend een enorm uithoudingsvermogen op. Conditie- en intervaltraining, vetverbranding, onze spinningles bevat het allemaal! Deze les wordt live gegeven door onze enthousiaste instructeurs. Ook digitaal is de spinningles beschikbaar. Deze les kan je dus volgen wanneer het jou uitkomt!

Zumba Veldhoven

Wil je jouw calorieën eraf dansen én plezier maken? Dan is Zumba perfect voor jou! Tijdens deze work-out ga je los op heerlijke muziek, terwijl je afvalt en conditie opbouwt.

BBBB Veldhoven

Feel the burn, tijdens deze intensieve work-out. Met BBBB creëer je de perfecte billen, benen en buik!

HIIT Power Waalre

Tijdens deze full body HIIT (high intensity training) wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste materialen. In kleine groepjes wordt jouw uithoudingsvermogen, conditie en kracht op de proef gesteld. Exceed your limits en behaal jouw doelen tijdens deze stimulerende training!

Senior Fit Waalre

Met de Senior Fit circuittraining leggen we de focus op het verbeteren van uithoudingsvermogen, spierkracht en lichaamscoördinatie. In kleine groepjes en met persoonlijke aandacht zorgen we er tijdens deze uitdagende work-out voor dat je fit en gezond oud wordt!

Meld je aan voor een gratis proefles bij sportschool Cardo

Wil je gebruik maken van de gratis proefles bij sportschool Cardo, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​