Cardo Online​

.

Online trainingen

Om ervoor te zorgen dat jullie alsnog in beweging kunnen blijven, zijn we gestart met online lessen. Deze zijn te volgen via onze socials, Facebook en Instagram. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om mee te doen aan work-outs via fitsnack tv. Met een persoonlijke inlogcode kan je op ieder moment van de dag, op je tablet of smart tv, een les aanzetten.

FitSnacks TV

Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons in de club geregistreerd staat) en een zelf gekozen wachtwoord. Gebruik daarna de clubcode die je via de nieuwsbrief hebt ontvangen.

Registratie video: https://www.youtube.com/watch?v=vpTI8AClCGI&feature=youtu.be

Live classes

Ga naar onze facebook pagina om de live class agenda te bekijken en mee te doen.

eGym training schema's

Wil jij gebruik maken van trainingsschema’s die je thuis zonder materiaal kunt uitvoeren? Mail dan naar rivellino@cardowaalre.nl.

Wij sturen je een uitnodiging om een eGym account aan te maken, de app te installeren en plannen de trainingschema’s in.

Youtube kanaal

Ga naar ons Youtube kanaal om online trainingen terug te zien.

Meest gestelde vragen en vergoeding abonnement

Veelgestelde vragen en antwoorden omtrent sluiting en betaling contributie