EGYM Fit in 30 Minuten – Makkelijk, snel en effectief.

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden? Kies dan voor de EGYM-cirkel!

Wat is de EGYM-Cirkel?

De EGYM-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Kies voor EGYM

BOEK GRATIS PROEFLES

Wil jij fit worden in slechts 30 minuten tijd? Boek dan nu jouw gratis proeftraining op de EGYM-cirkel en ervaar een nieuwe manier van trainen.

SCHRIJF JE DIRECT ONLINE IN

Start direct met EGYM en plan samen met jouw coach je eerste sportafspraak in. We helpen je met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma.