Fitness bij Cardo - Probeer een gratis proefles! .

Fitness bij Cardo is gemakkelijk én effectief.

Jou helpen bij het behalen van jouw doelen is namelijk onze passie. Wij vinden het belangrijk dat jij alles uit je training kunt halen. Daarom zijn onze gyms uitgerust met de nieuwste fitnessmaterialen en -apparatuur voorzien van een digitale trainer en Netflix. Zodat jij optimaal kunt sporten!

Persoonlijke begeleiding

Onze Cardo instructeurs stellen voor ieder lid een op maat gemaakt trainingsplan op, gebaseerd op persoonlijke wensen en behoeften. De 25 jaar kennis en ervaring die Cardo in huis heeft, verzekeren je van het optimale plan. Zo weet jij precies wat je moet doen om jouw doelen te behalen. Daarna kan je zelfstandig aan de slag, of doorgaan met begeleiding van onze deskundige fitness instructeurs.

Personal training

Begin je net met sporten, heb je hulp nodig bij het vinden van motivatie of wil je gewoon alles uit je training halen? Dan is personal training iets voor jou!

Personal training is de snelste en meest effectieve manier om jouw doelen te behalen. Onze personal trainers dagen je keer op keer uit om meer uit je training te halen, door middel van intensieve begeleiding en training- en gezondheidsadviezen. Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan tijdens het trainen centraal.

Samen zorgen wij ervoor dat je gemotiveerd blijft om het beste uit jezelf te halen, voor het optimale resultaat!

Bedrijfsfitness

Voordelig sporten als werknemer van verschillende bedrijven bij Cardo!

Bij Cardo kunnen werknemers van verschillende bedrijven voordelig komen sporten! Neem nu contact met ons op via onderstaand formulier om te kijken of jouw werkgever ook een samenwerkingsverband met ons heeft.