Groepslessen

De meest uitdagende en leukste groepslessen in Veldhoven en Waalre!

Groepslessen bij Cardo

BBBB

BBBB is een training waarbij de buik, billen, borst en been spieren goed worden aangepakt. Met een warming-up van aerobics is het de perfect combinatie van conditie en kracht.
PROEFLES

ZUMBA

Zumba, is een training waarbij gezelligheid en fun voorop staat. Je leert verschillende choreografieën op muziek en verbrand daarbij tot wel 600 calorieën. Lets DANCE!
PROEFLES

KICKFUN

Kickfun, is een training waarbij jouw conditie en uithoudingsvermogen goed op de proef wordt gesteld. Je leert verschillende stoten en kicks die je in combinaties uitvoert.
PROEFLES

X-WORKOUT

X-Workout is een training waarbij je werkt in 2 rondes, kracht en conditie. Aan deze training kunnen maximaal 8 mensen meedoen, wat zorgt voor goede persoonlijke begeleiding is.
PROEFLES

CARDO POWER

Deze 30 minuten durende training staat volledig in het teken van sterker worden. Onder begeleiding van een instructeur ga je met gewichten aan de slag.
PROEFLES

PILATES

Pilates is een training waarbij je bewust wordt hoe je een oefening goed vanuit je core uitvoert. Ook leer je de juiste manier van ademhalen tijdens inspanning, maakt de spieren in je lichaam lang en ontdekt de perfecte houding.
PROEFLES

ZUMBA GOLD

Zumba Gold, is een training speciaal voor senioren, de muziek staat niet te hard en ook het niveau is aangepast zodat alle leeftijden mee kunnen doen. Je leert verschillende choreografieën en traint je coördinatie.
PROEFLES

SPINNING

Spinning is een muzikale training die is afgeleid van de wielrenwereld. Iedere maand een ander lesprofiel zorgt voor diverse trainingen, zoals vetverbranding, conditie of spieropbouw.
PROEFLES

YOGA

Yoga is een training waarbij je gecontroleerde bewegingen uitvoert, je leert doormiddel van de juiste ademhaling je lichaam te openen. Aandacht en een juiste houding staan voorop in deze les, je brengt je lichaam en geest in balans.
PROEFLES

EASY FLOW YOGA

Tijdens Easy Flow Yoga wissel je dynamische en statische houdingen met elkaar af. Je ondersteunt je lichaam met je ademhaling. Met deze les vergroot je je spierkracht en souplesse.
PROEFLES

C.I.B

C.I.B. is een training speciaal voor senioren, de muziek staat niet te hard en de intensiviteit is voor elke leeftijd toegankelijk. Deze training is de perfecte combinatie van conditie en kracht.
PROEFLES

PUMP

Pump, is een training waarbij je alle belangrijke spiergroepen uitdaagt. Met een barbell en gewichten leer je de oefeningen uit te voeren met de juiste techniek. Je zult snel krachtiger worden en spieropbouw realiseren.
PROEFLES

CARDO HIIT 12

Cardo HIIT 12 is een training die bestaat uit 12 minuten boksen, 12 minuten roeien en 12 minuten krachttraining. Tijdens deze full body workout verbrand je tot wel 1000 calorieën.
PROEFLES

BOOTY WORKOUT

Ben jij het beu om steeds dezelfde ‘’biloefeningen’’ te doen? Tijdens de Booty Workout leer je niet alleen nieuwe oefeningen om een vollere bil te krijgen, maar ook de juiste techniek. BE A BAD ASS WITH A GOOD ASS!
PROEFLES