FITTEST

.

Wil je weten of Cardo bij jou past? Vul de vragenlijst hieronder en en we nemen snel contact met je op!

 
NIEUWS: CORONA
cv

Beste leden,

Om ervoor te zorgen dat jullie alsnog in beweging kunnen blijven, zijn we gestart met online lessen. Deze zijn te volgen via onze socials, Facebook en Instagram. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om mee te doen aan work-outs via fitsnack tv.

FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie Veldhoven Cardo Healthcare 2

Met persoonlijke aandacht en jarenlange expertise doen onze fysiotherapeuten er alles aan om een lange termijn oplossing te bieden voor jouw blessure of aandoening. Jouw gezondheid is namelijk onze passie. Wat de klacht ook is, onze expertise staat garant voor het optimale behandelingsplan!

SAUNA
~Sauna Veldhoven 2

In ons filiaal in Veldhoven kun je heerlijk ontspannen in onze sauna. Gebruik maken van de sauna na het sporten heeft vele voordelen, waaronder het verhogen van de weerstand, verlichten van spier- en gewrichtspijn en het verbeteren van de doorbloeding. Daarnaast is het een moment om volledig tot rust te komen en te ontspannen. Een abonnement bij Cardo betekent onbeperkt genieten van de sauna!

PAST CARDO VELDHOVEN OF WAALRE OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Cardo en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.