Personal training is veel meer dan een uurtje intensief bewegen. We laten je bewegen, geven je advies, motiveren je en zorgen er vooral voor dat je plezier hebt. Doelbewust werken we aan jouw fitheid. Wij zorgen ervoor dat jij fit en met een lekker gevoel weer naar buiten gaat. Of het nu gaat om een 1 op 1 training of in een kleine groep van 2 of 4, dat is voor ons geen probleem. Onze trainingsmethode is altijd afgestemd op de persoon en ook bij meerdere personen stemmen we ons programma op jouw niveau af. Maak kennis met onze personal training en onze overige trainingsmethodes.

Gegarandeerd resultaat met:

PERSONAL TRAINER DIEGO

Diego heeft Sportkunde gestudeerd en cursussen afgerond waardoor hij gecertificeerd Beweeg & Leefstijlcoach is geworden. Diego vindt het een uitdaging om zijn klanten te “pushen” tot het uiterste. Daarnaast probeert hij zijn eigen energie en passie over te brengen tijdens zijn trainingen. Zijn inmiddels opgedane kennis en ervaring draagt hij graag over aan zijn klanten.

Gegarandeerd resultaat met:

PERSONAL TRAINER HARALD

Met zijn deskundigheid en rustige uitleg neemt Harald de tijd voor jou. Want met ruim 25 jaar ervaring in het trainersvak weet hij alles over kracht, spieren, het lichaam en voeding die past bij jouw lifestyle. Harald geeft jou vertrouwen, is toegankelijk en zijn innerlijke rust staat in schril contrast met andere trainers die schreeuwend proberen jou te motiveren. Zijn kalme houding is vaak voldoende om het beste uit jezelf te halen. Maak kennis met Harald. 

Harald is mede-eigenaar van CardoXclusive.

Gegarandeerd resultaat met:

PERSONAL TRAINER ROBIN

Robin zijn passie ligt al jaren bij sport. Zijn opgedane ervaring met training en voeding, zeker de afgelopen 7 jaar, deelt hij graag met zijn klanten. Uit eigen ervaring weet hij dat het soms hard werken is, maar je wordt beloond voor inzet en doorzettingsvermogen. Robin vindt techniek tijdens het trainen belangrijk en zal jou hier stap voor stap in begeleiden.

Plan jouw gratis PT intake

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*