Sauna

CARDO

Na het sporten in de sauna in Veldhoven?

Na het sporten tot rust komen in de sauna? Dat kan bij sportschool Cardo! De sauna bezoeken is een heerlijk moment is voor jezelf, waar je volledig tot rust kunt komen. Een abonnement bij Cardo betekent onbeperkt genieten van onze sauna. Even de sauna in na het trainen heeft vele voordelen voor de gezondheid.

Wist je dat?

Door het grote verschil in temperatuur went je lichaam aan koude en warme temperaturen. Bij frequent bezoek aan de sauna ben je beter beschermd tegen temperatuurwisselingen.

Door de warmte van de sauna stijgt de bloedtoevoer. Hierdoor komen er meer voedingstoffen naar de huid en ziet je huid er gezonder uit.

Onze sauna is gelegen op in een rustige ruimte zonder prikkels, waardoor je volledig tot rust kunt komen.

Doordat je hartslag toeneemt door de warmte van de sauna, verbrand je extra vet, zonder fysieke inspanning.

Na het sporten in de sauna gaan zorgt ervoor dat je minder last hebt van je spieren en gewrichten. Door de hitte stroomt het bloed sneller door je lichaam, waardoor het sneller gevoed kan worden. Ook maakt je lichaam in de sauna endorfine aan, wat pijn verlicht.

Door de hitte versnelt de hartslag op een tempo dat vergelijkbaar is met sporten. bloed sneller door je lichaam, waardoor het sneller gevoed kan worden. Ook maakt je lichaam in de sauna endorfine aan, wat pijn verlicht.

Een bezoek aan de sauna zorgt voor algehele slaapverbetering, door het vrijkomen van endorfine. waardoor het sneller gevoed kan worden. Ook maakt je lichaam in de sauna endorfine aan, wat pijn verlicht.

Wij raden het sporters aan om onze sauna in Veldhoven frequent te gebruiken na het sporten. Het heeft vele voordelen, die je helpen jouw fitness doelen te behalen!.