Fit en vitaal in 2x 30 minuten met eGym bij Cardo!

Bij Cardo in Veldhoven kan je op de nieuwste high tech apparaten van eGym trainen. eGym is geschikt voor de meest uiteenlopende doelen, van spieropbouw, atletiek en vetverbranding tot regeneratie en revalidatie. De resultaten zijn verbluffend:

Erik Nagelkerke traint al jaren aangepast, omdat hij rekening moet houden met zijn rugklachten. In twee maanden tijd werd hij gemiddeld 15% sterker, iets wat hem jaren niet gelukt is met al zijn andere trainingen. En dat met maar 2 maal 30 minuten trainen per week. Daardoor is zijn lichaam sterker geworden en heeft hij minder last van zijn rugklachten.

 

Hoe werkt het?

De apparatuur wordt eenmalig ingesteld op je lichaam. Daarna hoef je nooit meer iets aan te passen; een chip die je aan je pols draagt stelt alles de volgende keer automatisch goed in. Ook doen we een krachtmeting, zodat je traint met gewicht dat bij jou past. Getraind of ongetraind, 16 of 93 jaar, blessures of niet, je weerstand wordt op de juiste zwaarte ingesteld. Je wordt ondersteund door een cursor op je beeldscherm, waardoor je met precies de juiste snelheid traint. Daarnaast duurt eGym training maar 30 minuten, omdat je door de apparatuur door de training wordt geleid en continu kunt doortrainen.

Kortom, eGym training is efficient, uitdagend, voor alle leeftijden én trainingsniveau's.

 

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

 • * velden zijn verplicht.

 


Sportschool Cardo in Veldhoven is dé plek voor persoonlijke begeleiding, groepslessen en voedingsbegeleiding. Bij Cardo ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 Day Try Out.

 • Cardo heeft een nieuwe website!

  Cardo heeft een nieuwe website!

  Neem nu nog makkelijker contact met ons op en haal je fitness doelen bij Cardo!

  Lees meer
 • #CARDOALERT over de feestdagen!

  #CARDOALERT over de feestdagen!

  Openingstijden tijdens de feestdagen (2017)

  Lees meer
Meer nieuws